2012年11月14日水曜日

Hetkoznapok


Hat igazsag szerint tul sok emlitesre melto dolog nem tortent mostansag, de azert vannak dolgok, amiben kicsit megvaltoztak a hetkoznapok. Elsosorban tobb idot toltok anyosomekkal, mint a 3 ev alatt osszesen (mondjuk azt nem nehez : )), mostanaban, egy heten ketszer minimum talalkozunk, hanem tobbszor. Altalaban kedden es penteken, vasarlunk, fozunk, beszelgetunk stb. Este egyutt csinalunk altalaba vacsorat, igy mire hazaer Yoshiro es aposom, addigra mar mindennel keszen vagyunk es legalabb ketten csinaljuk, igy egyaltalan nem unalmas, sot en meg mellette tanulok is. Annyi kajat tudok mar csinalni, hogy szuleim buszkek lennenek ram, ha latnak. : D Raadasul a legtobbet mar szakacskonyv nelkul fejbol. Masfelol, Yoshiro szerint javult a japanom, ennek orultem. Anyosom is megjegyezte, hogy milyen jol tudok olvasni mar akar ujsagot is. Hat legalabb ragad ram valami jo is. : D
A maradek 3 nap pedig a szokasos, takaritas, fozes stb. es ezzel egesz gyorsan el is telik a nap. A hetvege az altalaban nyugis. Akkor csak ketten vagyunk itthon, vannak kivetelek, de az eleg ritka. Kirandulni mostanaban csak a kozelbe megyunk, mert egyreszt annyira mar nincs jo ido, masreszt meg lassan itt a december es az ezzel jaro keszulodesek. : )
A most hetvege kicsit mondjuk szabadra sikeredett, mert szombaton elmeletileg itthon leszunk, de vasarnap Yoshiro motorozni megy Hamamatsura a kollegaival, en pedig baratnommel, Erinaval talalkozok Shizuokan. Kimenosek leszunk, de nagy ritkan ez is kell. : )

Az elozo hetvegen meg elmentunk momijit nezni, de meg kicsit varhattunk volna. Mar igy is szep, de ez meg csak a kezdet. Na nem baj, majd jovoheten. Akkor ugy is megint 3 napos szabin lesz Yoshiro, lesz idonk erre-arra. : )

 
 

Eletunk kepe... : DD



0 件のコメント :

コメントを投稿