2012年9月10日月曜日

Fuji Safari Park


Szombaton itthon voltunk mert a Kedves fogorvoshoz ment, ami egy delelottos program volt, meg miutan szegeny hazajott, ugy sajnaltam, mert ugy fajt a foga, meg meg is jegyezte, hogy mielott elment nem fajt ennyire, de kapott gyogyszert, szoval aludt egyet, aztan delutanra egesz jo lett neki. Viszont delutan meg olyan esore allt, hogy inkabb filmeztunk, meg hulyeskedtunk inkabb itthon. Mondjuk mostanaban, amugy se nagyon megyunk el messzebbre, mert egy nagyon draga, masik meg szegeny sose tud pihenni. Igy ujabban a szombat piheno nap, a vasarnap meg kedvtol es idotol fuggoen valtozo. Es most akkora meglepetes volt, mert felkeltunk, megreggeliztunk, erre mondja, hogy keszulodjek mert megyunk kapibarakat nezni! Waaa~~ Nem tudom mikor lepodtem meg utoljara ennyire, de jaaj, de orultem! (^_____^)
Nagyon jooo volt!!! Sok allat volt, hatalmas volt az egesz park, gyonyoru volt az egesz es tele volt viraggal minden! (^_____^) Nagyon jol ereztuk magunkat, mindig olyan jo erzes kicsit ujra gyereknek lenni. Mindketten nagyon elveztuk! (^______^)

 
 
Ez a park eleje, annak ellenere, hogy osz van, ez szerintem itt meg megse latszik. Tele volt minden viraggal es meg mindig 34 fok van legalabb. Es latszott a Fuji! (^______^) Milyen szep volt!
 

Park belulrol ilyen utakon kellett setalgatni az allatokig. Nagyon jo hangulata volt. Mellesleg ezen ket kep ellenere, iszonyat sokan voltak. Mikor mentunk, alig talaltunk parkolot...

 
 

Kapibara~~~ (^_______^) Hogy ezek mennyire edes allatok! Ugy megsimogattam volna oket, de sajnos ennel kozelebb nem sikerult kozel kerulni hozzajuk, mondjuk haromszor is visszamentunk megnezni oket es mindig csak aludtak, csak az a hatso nagy allt fel neha. (^_______^) De olyan edesek!!!

 
 

Ez csak nehany allat a sok kozul. A kis oroszlan, most szuletett juliusba. Nagyon kis aranyos! (^_____^) Az a kenguru pedig, Yoshiro szerint integetett nekunk. : D Mondjuk a kez/lab tartasabol itelve meg meg is eshet. : D

 
 

Ezek is meg mind a parkon belul voltak. Kis park, ahol lehetett kutyat setaltatni, etterem, fagyizo, meg kis hazak, amikbe nyulakat, illetve cicakat lehetett nezni/simogatni, mi nem mentunk be mert 500¥ volt fejenkent es macskat igy is ugy is tobbet latok, mint Kapibara-t vagy kengurut vagy ujszulott bebi oroszlant. : )

 
 
 

 

Na, ez mar kicsit izgalmasabb volt. Ez volt a Safari resze a dolognak, mikor bemehetsz kocsival az egyebkent osszevissza maszkalo allatok koze. Addig egeszen izgalmas volt, amig a fentebbi kepen lathato oroszlan parbol az egyik nem uvoltott rank es kezdett lefele maszni, akkor ereztem, hogy most mar arrebb kene menni... Egyebkent lehetett valasztani, hogy mesz olyan allatos busszal, mint a kepen, ami fejenkent 1100¥ vagy gyalogolsz 500¥-ert (nyilvan abba az esetbe nem a szabadon levo allatok kozott, eleg elvetemult otlet lenne) vagy pedig mesz sajat kocsival, ami ingyenes, azt hiszem nem kell el ragozzam, hogy miert is. Yoshiro, aki meg a szeltol is ovja a kocsijat, eldontotte, hogy mi azzal fogunk bemenn, hat en szerintem jobban feltettem, mint O, mellesleg az utolso kepen levo helyes kis allatka meg allt a kocsi elott, de vagy 10 percig, nem tudom mi tetszett neki annyira, de a vegen csak arrebb ment. A lenyeg, hogy karcmentesen meguszta a kocsi, nekunk meg hatalmas elmenybe volt reszunk! (^______^) Amugy ennel sokkal tobb allat volt, meg azokbol a kocsikbol is tok sok fele volt! Ez tigrises volt, de kesobb jott egy oroszlanos is. : D Osszesegeben nagyon nagyon jo volt!!! Alig akartunk hazajonni! (^_______^)

PS.: A sok aggodas meghozta a gyumolcset, hazafele jovet csak sikerult osszetorni a kocsit, na jo, nem tortuk ossze, de lett rajta egy jo nagy horpadas, mert ugye itt is vannak am emberek, akik hajtanak ezerrel, a dolog vege az lett, hogy tok rendes volt a masik autot vezeto bacsi es mivel nem tudtak, hogy ki volt a hibas, igy felhivtak a biztositot es elinteztek helybe mindent, rendorok nelkul. Ezt otthon is eltanulhatnak, hogy nem feltetlen kell egymasnak esni, miutan mindketten figyelmetlenek. Mert itt is ez volt, bar a masik kocsira meg mindig azt mondom, hogy tul gyors volt, mert mikor hatra neztunk meg nem volt sehol, aztan egyszer csak elottunk (mert hogy mindketten a kozepso savba akartunk atmenni, kisse szerencsetlenul...), de most mar minden ok, a kocsi meg lesz javitva, a biztosito meg a heten kijon megnezni, meg jo hogy ennyivel megusztuk...










0 件のコメント :

コメントを投稿