2016年10月10日月曜日

Szulinapos ♡


Tegnap Nimo 3 eves lett... Nem tudom miert, de ha van egy nap az evben, amikor sirni tudnek, az Nimo szulinapja, tegnap is eleresztettem par cseppet. De a legszebb, hogy neha megfogalmazni se tudnam, hogy miert akarnek sirni, csak egyszeruen elindul, mint egy csorgedezo kis patak...
Na, de igyekeztunk mondjuk minden evben igyekszunk, a szamara legjobb napot kihozni es szerencsere sikerult is (vagyis a jelekbol ugy tunt sikerult ;) ). Hat en tobbet tuti nem allok neki forma tortat sutogetni hajnalba, eleve nem vagyok nagy cukrasz mester, de a vege fele mar meg tudtam volna valni par szal hajamtol a sajat kezem altal. Bar tudom ez addig tartana, amig nem mondana, hogy O replulos tortat ohajt szulinapjara, mert sejtem ugyse tudnam azt mondani, hogy nem, valamit csak kitalalnek, na mindegy, megszuletett vegul reggel a vonatos tortaja, oszinten az oromert megerte,  de tenyleg! En meg igy Nimot tortanak orulni nem lattam, szoval ezek utan szivesen fonnam be a hajam legkozelebb is. ; )
Ajandekok teren nalunk a szulinap az, amikor azt kap, amit szeretne. Altalaban azert karacsony, husvet stb. mindig gondolkodunk, hogy valami hasznosat vagy kreativat kapjon, ne a tizedik kisautot, de szulinapnal nincs ilyen, az az O napja vagyis felig. Tavaly es iden is es szerintem kesobb is ez lesz, hogy elmegyunk a boltba es korbemegyunk parszor Nimo kivalasztja, amit szeretne NimoApa meg elore megy es vesz egy plusz meglepit. Szoval az is van, amit O szeretne, de a meglepetes orome sem veszik el. Igy tortent, hogy a multkor leszedett a boltos bacsival egy shinkansen-t a polcrol, megfogta a kezem es elindult fizetni. Addig NimoApa meg vett egy Duplot es egy gyurmaszettet, amivel kiosont elore. Egyebkent egy a gyurma kesz fonyeremeny volt! Imadja es viccen kivul tegnap masfel oran keresztul ultunk es jatszottunk, a vonat szett ota az egyik legigeretesebb jateknak tunik!
Szoval miutan ettunk, ittunk es jot jatszottunk delutan elindultunk Shizuoka-ra, jatszohazba, persze, amit kineztunk a neten, az bezart (marmint ugy zart be, hogy ki se nyit tobbet), ugyhogy gyorsan kellett talalni egy masik opciot, szerencsere egesz gyorsan abszolvaltuk a problemat es talaltunk egy masikat, nagyon hasonlot, ugyhogy vegul odamentunk. Volt oriaskerek, oceanpart, minividampark, jatszohaz, meg minden, ami egy gyereknek jo, szoval szuper jol telt a delutan is, este hazafele pedig beugrottunk az egyik elektronikai uzletbe, mert mindig van jatszosarok a gyerekeknek, meg ujabban lehet kapni autokat, amiket te raksz ossze sajatkezuleg es versenyeztetheted egy palyan, meg ilyen rendezvenyek is szoktak lenni, na ott meg jatszottunk par kort, aztn jottunk haza.
Nem mondom, hogy nem faradtunk el, de Nimo hangosan nevetett az ejszaka almaban, szoval remelem ez annak a jele is, hogy jol erezte magat. : ))
Meg egyszer nagyon boldog szuletesnapot draga kis Nimrod! ♡ 



 











5 件のコメント :

  1. Milyen nagyfiú már! Boldog szülinapot!! :-)

    返信削除
  2. Milyen nagyfiú már! Boldog szülinapot!! :-)

    返信削除
  3. Koszonjuk szepen! : ) Hat repul az ido...

    返信削除
  4. Sok-sok boldogságot Nimonak szülinapja alkalmából!) https://www.youtube.com/watch?v=clPFTeeU8sw
    Jó szülei vagytok Nimonak!

    返信削除
  5. Nagyon szepen koszonjuk! Igyekszunk, remeljuk, hogy O is igy erzi! : )

    返信削除