2014年9月10日水曜日

Azt tervezem...

...hogy a hetvegen elmegyunk gesztenyet szedni es ezzel egyutt egy nagyot setalni is. Aztan, hogy vegul mi lesz belole, azt nem tudom, mert Nimonak ugyan mar nem folyik az orra, most pont, hogy be van dugulva, mindegy, ma ugyis megyunk vissza az orvoshoz, majd elsirom neki banatom, hogy hat igy szegeny aludni se tud (es tenyleg nem, tegnap egyutt vergodtunk az agyba, mert ugye, ha O nem tud aludni, en sem tudok...).

Na, de megjott az osz!! Vegre mar! Nincs kanikula, most mar csak 25 fok van, ami nekem kesz fellelegzes, most mar ki tudunk menni delelott is, nem kell este fel hatig varni, hogy ne foljunk el a melegbe... Tegnap mar egy kis szello is volt, csuda jo erzes volt am! Amugy tegnap beszeltuk Apaval, hogy milyen jo, hogy Nimo oszre megtanult jarni, hogy fogja elvezni, hogy szaladgalhat, ugralhat a levelek kozt, osszeszedheti a leesett gesztenyet, makkot stb., tapicskolhat majd eso utan a pocsolyaba, mennyi elmeny lesz neki egyszerre?! Tok jo! En is varom, pedig en mar ezen reges regen tul vagyok, megis olyan jo visszaemlekezni, en is, hogy szerettem ezeket anno, meg a csiga gyujtogetest. Most majd Nimo is elvezheti, raadasul mivel ugye ez mind eloszor tortenik vele, neki nem is lesz olyan apro orom, sot, inkabb mondhatnam hatalmasnak is. : ) Nem mellesleg a gyerek mellett tenyleg gyereknek erzi magat a felnott is. Nincs is jobb erzes ennel!
Tegnap palacsintat sutottunk Nimoval, O keverte ossze a tesztat, sot tegnap O kapcsolta be a kavefozot is, hogy orult neki, latni kellett volna! Majd milyen jo lesz, ha tudunk mar egyutt sutni! Lisztezhet majd, en meg takarithatok azt hiszem egesz nap majd. Nem baj, megeri a faradtsagot! ; )

0 件のコメント :

コメントを投稿