2014年8月20日水曜日

Volt egyszer egy ilyen is...


...valamikor most augusztus elejen, de aztan valahogy elszallt az idom es nem kerult blogba, pedig ez is lenyeges esemeny. Az elso tuzijatekunk harmasban. Nimo az elso negyed orat vegig aludta. A tovabbi haromnegyed oraban pedig hatalmas szemekkel nezte, hang nelkul, neha vigyorogva. Oszinten, en arra szamitottam, hogy hatalmas orditas lesz es konny tenger, mert, hogy uj es hat nem a leghalkabb, de ehhez kepest semmi nem volt, sot meg nassolt is kozbe egy almas bebi ragcsat, tok jol el volt. Tenyleg sok meglepetest tud okozni. : )
Szoval osszesegeben nagyon jol telt az este, elotte-utana seta volt, mert ugye oda, meg haza, ugyhogy kellokeppen kifaradtunk, mondanom se kell, hogy Nimo utana ugy elaludt, hogy majdnem fel kilenc volt mikor felkelt masnap reggel. Erre csak azert emlekszem ilyen kristalytisztan mert ritka alkalom, hogy ilyen sokaig durmoljon. : )
Es ezennel a nyari programok le vannak tudva, meg lassan a nyar is, mivel bo egy het es mar szeptember... Szerintem eleg sok klassz dologban reszesult(unk) a nyaron, a hajokazas elmaradt, de majd jovore bepotoljuk. : )
Ja es, hogy amugy mi lett a Harry Potteres programmal? Nos, az torlodott, miutan Apa megakarta venni a jegyet es irtak, hogy idore lehet bemenni, azaz, ha delre szol a jegyed, se elobb, se kesobb nem jutsz be ra, arrol nem beszelve, hogy ugy latszik most mindenki Osakaba ment a nyaron es iszonyat forgalom volt, ugyhogy majd maskor elmegyunk, gondolom nem bontjak le rogton az egesz "varost". 










0 件のコメント :

コメントを投稿