2012年10月1日月曜日

4 napos hetvege ☆


Yoshiro itthon volt a mult heten 4 napot! (*^____^*) Ugy orultem! Igazabol, csak 3 lett volna, de mivel nem volt tul sok munka a gyarba, igy mondtak, hogy nem kell menni csutortokon se. Szoval orultunk mindketten! (^___^)
Csutortok: hat itt nem tortent semmi.... Konkretan kb. delig aludtunk, utana meg pihenes volt, meg Play Station-ztunk. Nem kellett sok ido, hogy megszeressem. : D Egyreszt mert igy egesz jol lekotom magam, masreszt meg mert van min levezetnem a feszultseget, ha mondjuk valaki felbosszant. Szoval megismerkedtem, ezzel a bizonyos, Dead or Alive (DOA) nevu jatekkal, nagyon jo! : D Van kedvenc karakterem is, Yoshiro szerint, nem eppen a legjobb, hat mondom sajnalom... : D Aztan kesobb rajott, hogy annyira nem is rossz. De tok jo tenyleg! Ujabban, ha itthon vagyunk delutani program, hogy jatszunk egyet. El is megy vele az ido... Hat ennyi tortent csutortokon. 
Pentek: nagy takaritas.... Igy kozosen. Igazabol, nem volt betervezve, mert ertelme sem volt igazabol. Nem volt kosz, meg elotte takaritottam kb. 3 nappal, ugy hogy ez csak ugy jott. De azert milyen szerencse, mert miutan befejeztuk, ra kb. 10 percre, hivott anyosom, hogy jonne. Hat mondom, mostmar johet. : D Korbe ment a lakason, mondta, hogy tetszik neki, kaptunk tole zoldseget, meg ilyen mochi mochi pan-t, ami kenyer edes babbal, voltak ketsegeim ezzel kapcsolatba, de kellemeset csalodtam, nagyon finom volt. Egyebkent anyosom is es aposom is nagyon rendesek. Anyosom mindig hoz nekunk valamit, hol gyumolcsot, hol sutit, es persze ugyanezt megcsinalja a masik ket fianak is, szoval senkinek egy szava sem lehet. : ) Aztan delutan vasarolni idnultunk Yoshiroval, ami felig sikerult is. Bar oszinten Yoshiroval vasarolni, tok faraszto.... Ugy hogy egy darabig nem szeretnek semmit se venni kajan kivul... (^___^)"
Szombat: a vasarlas masodik resze. Es ezzel hal istennek befejeztuk egy idore, legalabbis decemberig biztos. A nap tobbi reszebe nem nagyon tortent semmi. Szokasos, pihenes, jatek, film stb. Ugy hogy a szombat egesz nyugisra sikeredett. : ) Illetve, beszeltem anyuekkal. Kozoltek nehany meglepo hirt, de egyebkent otthon sincs semmi kulonos, azt mondtak. : )
Vasarnap: a negy nap fenypontja. Egyreszt mert az nap taifun volt, masreszt, mert eloszor mentunk kozosen vasarolni anyosomekkal. Ami valahol jo volt es valahol rossz. Jol elbeszelgettunk anyosommal es rajottunk, hogy igazabol tok jol elvagyunk egyutt. Meg mondta is, hogy maskor is elmehetnenk egyutt vasarolni. Nekem igazabol nem volt kifogasom ellene, szoval mondtam, hogy jo. Viszont a vasarlas reszerol inkabb nem irok, mert neha kesz szenvedes volt... Ahanyan voltunk, kb. annyifele mentunk. Viszont kaptunk rizst, meg gyumolcsot, meg ilyen rizs tarto dobozt. Mindent vettek nekunk, csak azt nem amiert igazabol elindultunk. : D Mondjuk ez a mi hibankbol, mert Yoshiro mindenaron a Nitori nevu butor uzletbe akarta megvenni a polcos szekrenyt... Mire meg elindultunk volna, mar nyakunkba volt a taifun... Szoval ezt elhalasztottuk jovohet hetvegere. Egyebkent mivel meg hianyzik egy ket dolog a lakasbol, anyosomek felajanlottak, hogy egy ket dolgot megvesznek nekunk. : ) Ezert indultunk el, de vegul pont azt nem vettunk, ugy hogy majd jovoheten. Mellesleg aposom ugyan ugy vezet, mint Yoshiro... Volt kitol tanulni ugy erzem. : D Taifunba meg dupla orom volt... Egyebkent a vasarnapi napunk teljesen maskepp volt eltervezve, eredetileg Shizuoka-ra mentunk volna, meg hegedu ora is lett volna Yoshironak, amit a vegen attettek masik napra a taifunra valo tekintettel, igy a nezelodes is elmaradt ertelemszeruen, de majd jovoheten bepotoljuk. Egyebkent jovoheten, megint 3 napos szunetnek orulhetunk! (^____^)
Hat ennyi lenne, igy diohejban. : ) Mara a taifunnak vege van, es 3 nyitott ablaknal sincs huzat, tehat, mondhatni visszatert a nyar. Megint lesz vagy 30 fok, super. Kicsit felek, hogy sose lesz igazi osz... T_T


0 件のコメント :

コメントを投稿