2016年10月23日日曜日

Ez tortent mostanaban...

・Felvettek Nimot az oviba! Meghozza statuszvizsgalat nelkul, ami egyebkent nem maradt el, de szet vannak osztva a gyerekek, hogy mikor lehet menni, mi majd csak november 8-an kerulunk sorra. Bar az mar mindjart itt van.
・Megyunk nov. 1-jen sportnapra. Az ovi rendezi azoknak a kiscsibeknek, akik jovo ev aprilisatol megkezdik az elso evuket. Ingyenes, bar jelentkezni kellett ra, gondolom csak a hely miatt, hogy felmerjek hanyan lesznek ott. Kivancsi leszek, mar csak azert is, mert nekunk, szuloknek is ugrabugralni kell majd... : )
・Nimo baratkozik a jatszoteren! Ami kicsit nagy szam is, meg nem is, ugyanis O eddig is jol el volt masokkal, de most ugy tenyleg odamegy es hivna labdazni vagy homokozni a masikat, annyira cuki! Es mazlinkra a multkor 2 kisfiut is kifogott, akikkel egy egesz delutant vegig jatszottak, irto aranyosak voltak! : )
・Talalkoztunk egyik nap Nimo egyik leendo csoporttarsaval, teljesen meglepodtunk Anyukaval mikor igy beszelgetes kozbe leesett mindkettonknek, hogy igazabol ugyanoda jarnak majd, ugyhogy megyunk egyutt a sportnapra. : )
・Nyilt egy jatszohaz itt nalunk. Hasonloban voltunk mar egyszer a mellettunk levo varosba, de nem igazan jott be, tul sok gyerek, tul sok varakozas, nem volt epp egyszeru. Itt most, ha jo idot csipunk el, akkor fele annyian sincsenek es bar nagyon hasonlo megis sokkal jobbnak es biztonsagosabbnak tunik. Egyebkent Nimo nagyon elevezte, bar a sorba allassal meg nem tud mit kezdeni, van, hogy akkor inkabb otthagyja es elmegy mashova, ami valahol ertheto, de elobb utobb ugyis muszaj lesz neki megszokni...

・Nov. 5-6-ig itt lesznek Zsofi baratnomek, 20 eve ismerjuk egymast, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer itt talalkozunk majd. : )
・Voltunk madarkertbe, nem ott, ahol a multkor, viszont nagyjabol ugyanaz a ketto, nekem nagyon bejott, de szerencsere Nimo is elevezte. : )














・Nimo kapott a szulinapjara gyurmazos keszletet, amit egyebkent meg mindig imad, viszont ezzel egyidejuleg total oda lett a szinezokert, illetve a festesert. Rajzolni is sokat szoktunk, bar azt eddig is szerette, most vettunk neki ilyen konyvet, amibe kulonbozo feladatok vannak, kicsit foglalkoztato konyv szeru, de egy sokkal jatekosabb verzio, ahol tepni, vagni, ragasztani kell. Na, hat ezt meg ugy immel-ammal csinalja, szerintem nem dontotte meg el, hogy bejon e neki vagy sem, mert neha ugy odaul hozza, neha meg semmi kedve... Mindenesetre a gyurma meg mindig nagyon bejon neki, napjaba vagy tizszer odaul melle : )

・Voltunk kirandulni az ocean partnal, palmafak, hatalmas jatszoter, friss levego, lent toltottunk egy egesz napot es olyan finomakat ettunk!










・Valamelyik alkalommal meg jartunk a folyoparton is, talan a mult het vege fele, nagyon jo ido volt, igazabol meg most is nagyon jo, neha meg a pulcsi is sok, bar neha jo, ha van az embernel... : )


・Es ujabban szoktam Nimonak cuki vacsikat csinalni, neha ram tor, hogy olyan cukik es ezzel is ki lehet elni a kreativitast, Nimo meg orul, szoval jo idotoltes... : ))