2014年9月30日火曜日

Dobbenet...

Gondoltam egy par nappal ezelott, hogy leszoktatom Nimot a cumisuvegrol, amugy is le kene lassan, de mivel par nap es vege a tapszernek, igy mar abszolut nem latom ertelmet, hogy meg mindig cumisuveget hasznaljunk. Tegnapelott vettem egy cuki micimackos bogret neki, gondoltam proba szerencse vagjunk bele. Aznap nem ivott tul sokat azt hiszem, mert vagy nem kellett neki poharbol, mert folyton ellokte a kezem vagy pedig a fele melle ment... Jo, hat mit vartam volna, igy elso probalkozasra?! Tegnap megint poharbol adtam neki, es delutanra annyira belejott, hogy szinte semmi se folyt melle, ma reggel is ivott mar belole, es most se csurgott melle csak par csepp. En sose gondoltam volna, hogy ez ilyen konnyen megy... Vajon a pelusrol valo leszokas is ilyen egyszeru lesz? : D

2014年9月25日木曜日

Bebi etel 2.


Lassan eljutunk egy ujabb fejezethet, ami egy eves kortol lesz. Eddig azt kell mondjam nagyon jok vagyunk! Nimonak most van nagyjabol 7 foga, mar, amit lattunk, most nem nyulkaltam a szajaba jobban meglesni van e lent tobb, szoval pontosan nem tudom, de majd most sort keritek erre is. Szoval ezzel a 7 kis fogacskajaval is ragcsal, neha eleg vicces, de ugyes nagyon, most mar sokfele darabos etelt is megeszik es nem nyel felre.
Amit jelenleg eszik a husfelekbol: egyenlore csak csirkemellet, halakbol: tonhalat es lazacot, zoldsegekbol: karfiol, brokkoli, sutotok, spenot, soska, kaposzta, repa, retek, krumpli, edesburgonya, padlizsan, paradicsom, gyumolcsokbol: alma, banan, ananasz, gesztenye, barack, gabonafelekbol: teszta, teljeskiorlesu kenyer, udon es ezen kivul eszik ritkan tojast, tofut es sajtot egy heten egyszer vagy maximum ketszer.
Meg mindig nem eszik semmifele fuszert, sem cukrot. Szokott enni sutit, sajat keszitesut, vagy rizslisztbol vagy teljeskiorlesubol, cukor helyett kokuszviragcukrot vagy gyumolcsot (almat, banant) hasznalok, kakao helyett karob port es tejet nem fog kapni, sem a boltit, sem pedig a rendes palackos boci tejet. Ha kell valamibe tej, azt vagy rizstejjel potolom vagy pedig szojatejjel, esetleg mandulatejjel, de utobbi iszonyat draga, szoval maradt a rizstej, mert a szojatejjel kezdteben vigyazni kell mert allergizal, ugyhogy az majd meg kesobb. Sima olajat es zsirt se hasznalok, csak oliva olajat, abbol is csak nagyon keveset.
Mostantol ehetne okurat, babfeleket, korist, nattot stb, de majd meg szetvalogatom... Egyreszt nem akarom a nyakaba zuditani a sok uj kajat, masreszt ez az uj konyv olyanokat ir helyenkent, hogy tepni tudnam szalankent a hajam, szoval igazabol csak a receptek miatt vettem meg, az elso par oldalt legszivesebben kitepnem... Na mindegy, szerintem jol allunk es remelem fogjuk tudni tartani meg egy darabig, aztan ugyis elkerulhetetlen lesz minden...

Egy par Nimo kaja a 9-11 honapos fejezetbol : )


A mar majdnem 1 evesrol


Hogy hova lett a szabadidom? Nos, ahogy Nimo no, ugy szall tova az ido is... Vagyis most jutottam el arra a pontra, amikor rajottem, hogy 24 ora valojaban semmire sem eleg. Emellett eloszor gondolkodtam el azon, hogy, ha kivanhatnek valamit az lehet, hogy plusz 2 szem es meg par kez lenne... Minden idom a gyereke, kivetel, ha fozok, de igazabol nem, mert akkor is ott van velem, szoval nincs kivetel...
Egyebkent mielott felreertheto lenne, egyaltalan nem banom, hogy ilyen kis matrica, azt sokkal jobban fogom sajnalni, ha mar nem lesz ilyen, szoval most csak probalok belerazodni, hogy hirtelen ket arnyekom lett. : ) Amugy meg elvezem is valahol, amellett, hogy total faraszto, mert jon es bujik, olelget, puszit is ad es egyebkent is edes a vegtelensegig, szoval csak semmi panaszkodas! ; )
Nemsokara egy eves. De nagyon nemsokara, szinte mindjart, olyan fura, hogy ilyen gyorsan telik az ido... Na mindegy.
Szoval lassan szaladni fog, mostanaban csak ugy megindul es megy elore egesz gyorsan, ugy erzem most mar fel kell vegyem nekem is a tempot... Jatszik, de csak hangosan es csak velunk, egyedul ritkan es nem is nagyon elvezi. Amit nagyon szeret azok a labdak, a fenykepezogep, a telefon, csipersz, fakanal es egyebkent minden, feltalalja magat ideig oraig, de aztan jon hozzank. Enni eszik rendesen, bar neha mar nem is annyira sokat, a tapszer ideje lassan kezd lejarni, mert mar napkozbe szinte alig iszik, 20-30 ml-t, a reggelit es vacsorat kenytelen, mert ott meg nincs mas ugye, na, de, ami kesik nem mulik!
Szokesbarna haja van, ami szamomra hihetetlen... De iszonyu szep! Aposom megjegyezte, hogy O hajat szereti rajta a legjobban. Hatalmas es hosszu szempillai vannak, egy lany is megirigyelne, komolyan. Ja, es meg mindig kislanynak nezi mindenki... Adhatok en ra, zoldet, keket, szornyeset, autosat stb. semmit sem er... A multkor valaki visszakerdezett, hogy "Biztos kisfiu?!", hat gondoltam magamban, mar csak tudom... : )
Utalja a pelenkacseret es az oltozkodest is, mar-mar birkozunk mire atoltoztetem.... Es ujabban hisztizik. Ha merges lesz, ha nem sikerul valami, ha nem kaphat meg valamit vagy hasonlo rogton hiszti van, neha meg mergodik is egy sort... Aztan ujabban mindig fogni kell, de nagyon sokat. Joforman olbe van, mar par napja ugy is alszik, hogy az olembe vagy rajtam. A derekam nem tudom meddig fogja birni, mert napi sok oran at 12 kg-ot azert megerzi a derekam is...
Meg mindig imad kint lenni, van, hogy egy nap ketszer is jatszoterezunk, csuszdazni es hintazni szeret, a homokot csak soporni szereti es ujabban felmaszik a csuszdara, meg a lepcsore is. A kislanyok szeretik. : ) Ez szamomra mindig megmosolyogtato. Sose jon oda hozza kisfiu, de kislany mindig, a multkor egy 3 eves kislannyal jatszott, pontosabban a kislany fogdosta, meg olelgette, Nimo meg turte egy ideig aztan arrebb raktam mert feltem, hogy odacsap egyet... Apropo odacsap, nem verekszik, de eleg fajdalmasan adja az ember tudtara, ha mar eleg volt valamibol, multkoraba unokatesoja, Marin, jatszott vele aztan O is huzta ide-oda meg, olelgette es mikor Nimo besokallt, odavagott neki egyet, azt hittem sirva fakad, de aztan nem, de mondta, hogy marhara fajt (en meg nem gyoztem surun elnezest kerni...), amugy ezt mar egyszer Apaval is eljatszotta, szoval jobb vigyazni, legalabbis, amig nem tanulja meg azt mondani, hogy "hagyjal beken!" : )
A tomeget nem szereti... Legyen az barhol, bevasarlokozpont, jatszoter, csaladiosszejovetel stb. A tul sok embert egy helyen annyira nem kedveli, bar azert elvan csak tobbet jon hozzank es tobbet cipelteti magat. : )
Amugy pedig, vidam, jokedvu, joetvagyu, jatekos, aranyos, imadnivalo! : )

2014年9月18日木曜日

Nimrod a muvesz


Tegnap fotoalbumot dekoraltunk, amikor is Nimo elkapott egy ceruzat es elkezdte ide-oda huzogatni az asztalon. Nyilvan semmi nem latszott, ugyhogy adtam neki feher papirt, hogy arra firkalgasson es el sem hittem eloszor, hogy milyen jol el van vele! Tetszett neki nagyon legalabb fel oran at itt rajzolgattunk, aztan delutan, amig megcsinaltam az uzsiat ujra a kezebe adtam es olyan jol lekoti! Most egyik ismerosom meselte, hogy lehet kapni pici gyerekeknek filcet etelszinezekbol van, szoval, ha a szajaba landolna akkor se tortenne semmi, de viszont borrol nehezebben jon le, mindegy, az legyen a legkevesebb, inkabb oda, mint a szajaba. Szoval a kovetkezo napokban tervezek beszerezni egy csomag ilyes fajta filcet, mert bar a ceruza biztonsagosabbnak tunik, de alig latszik... Mindenesetre en csak gyongyorkodtem es legeltettem szemeim 11 honapos edes, cukorborso kisfiamon, amint eppen nagy buzgon alkot, annyira cuki! : ))
Ja es tegnap eloszor nyelt egy kis homokot a jatszoteren, azt gondoltam majd a szajaba rakja, de nem, hasra esett, de el nem tudom kepzelni, hogy tud valaki nyitott szajjal elesni?! : D Amugy nem tortent semmi, a nagyjat kiszedtem a szajabol, meg jot ivott utana aztan szaladt tovabb, az orrat egy kicsit lehorzsolta, de annyira nem veszes, ot se nagyon zavarta ra 5 percre... : D

2014年9月17日水曜日

Elso oszies hetvegenk


Nem volt kanikula, nem kellett varni estig, hogy kimehessunk es mar klassz barna lehullott falevelekkel is talalkoztunk! : ) Amugy semmi kulonleges nem tortent, setaltunk csak, de jo volt! Nimo majdnem beleesett a vizbe, bar megfulladni nem tudott volna, mert a terdeig se ert a viz, sot meg jot is nevetett magan, irto cuki volt! Voltunk a jatszoteren is, osszesoporte az osszes homokot es megragta a maszokat (szerintem megint jon a foga...), amugy meg jol erezte magat, mint mindig. Hazafele meg futkarozott osszevissza, kozben bekostolt egy falevelet, de nem ette meg szerencsere, ugy latszik annyira nem volt fogara valo. : D 
Ja, amugy szombaton elneztunk Anyosomekhoz, ott voltak sogornomek is, ugyhogy volt egy klassz jatszoterezes kozosen, meg cseveges, jatek stb. Jo volt! Sogornom most varja a masodik babajat, ugyhogy nem surun talalkozunk mostanaban, nem maszkal el nagyon otthonrol. Marin meg mar 4 eves es nagyon kis csajos! Cuki nagyon! : )
Szoval osszesegeben tul sok izgalmas dolog nem tortent a hetvegen, de azert jol telt. Bar a legjobb akkor lenne, ha Nimonak megszunne az orrfolyasa, de remelem, hogy most mar tenyleg elmulik majd!
Oh, gesztenyet nem szedtunk, mert meg nem volt, viszont megneztuk a hatalmas diszpontyokat a toban, Nimonak nagyon tetszett es az osszes odajott a szelehez. : )

2014年9月15日月曜日

Orvosi vizit harmadjara is...

Tul vagyunk a szombatin is, hat nem voltam elajulva... Most se vagyok az az igazsag. Bementunk, kerdezi az doktor bacsi, hogy panasz, problema, hogy allunk? Hat mondom, ugyanugy.... Erre felnezett (sose szokott.... : D), azt mondja nekem, "Mi az, hogy ugyanugy?!" Hat mondom, az a nagy helyzet, hogy meg mindig folyik az orra... Erre persze megkerdezte, hogy van e laza, kohog e, stb. Mondom, nem nincs semmi, csak az orrfolyas, de az meg mindig nagyon... Erre meghallgatja, megnezni Nimo torkat, majd nagy nyugodtan kozli, hogy ez mar tok jo. Eloszor nem szoltam semmi, majd amig kint vartam a kiskonyvert akkor jutott el az agyamig, hogy most haza akar kuldeni igy, hogy meg mindig nem valtozott semmi?! Erre hivnak, kapom vissza a kiskonyvet es mire kerdeztem volna, melle receptet is. Mondom ez mi? Erre azt mondtak, hat ezt ki kell valtani, plusz 3 nap a kohogesre csak ketto, de mondom nem is kohog, akkor? Akkor is, semmit nem bizunk a veletlenre! Ja, hogy ugy... Es akkor, szinte ereztem, hogy meg mondani fog valamit, meg pedig, hogy "Ez ugyanaz a gyogyszer csak mas kiszerelesben es, ha a kovetkezo 3 napba sem all el az orrfolyas vagy esetleg rosszabbul lenne, tessek visszajonni!" Azt hittem rosszul hallok...... Van meg egy napra ebbol az epres trutyibol, ki talalja ki, elmult az orrfolyas?! Hat baromira nem..... Szoval most azon gondolkodom visszamenjek e es akkor vajon mit csinal? Meg egy hetig tomi ot ezzel a gyumolcsos cuccal? Ajj, komolyan nem hiszem el... Oh, es nem mellesleg azert jarunk ide, mert ilyen varosi legendakent terjed, hogy itt nezik meg legalaposabban a gyerekeket, amugy valoban, ez igaz, de, hogy a gyogyitas naluk tart a legtovabb, hat abba is biztos vagyok....

2014年9月13日土曜日

Hmm...

De nagyon hmm.... Szerdan ugye voltunk kontrollon az orvosnal, hogy meglesse Nimot, nyugtazta, hogy szerinte ez mar a veget jarja, marmint a natha, nem a gyerek. : D Ugyhogy kicserelete a gyogyszerek mennyiseget (nem a gyogyszert, csak egyikbol tobb, masikbol kevesebb) es kaptunk meg szombatig pihenot, ami ugye ma van, szoval ma visszamegyunk es hogy mit fogok neki mondani?! Hat azt, hogy MEG MINDIG folyik az orra!!! Jo, hozzateszem, nem szorcsog mar es nem folyik allandoan, de napjaba ketszer-haromszor ugy megindul vagy epp, hogy nem, hogy elo kell venni az orrszivot, amitol en is es a gyerek is teljesen ki vagyunk mar... Szoval olyan jo lenne, ha tenyleg adna egy normalis orrcseppet vagy valamit es elmulna mar az egesz, marhara kezdem unni. Ilyenkor mindig visszasirom az en regi orvosom, nekem 3 nap mulva semmi bajom nem volt soha, itt meg egy hete szenvedunk egy egyszeru orrfolyassal... Mert ugye laza nincs, torka nem faj, mar nem is kohog, jo a kedve es eszik rendesen. Most majd nem tudom mit fog szolni, hogy megint megmondom ugyanazt, mint, amit hetfon es, amit szerdan is megmondtam.... Visszarendel majd jovohetre is vagy mi?! Ajj, adjon egy orrcseppet es legyen mar vege!!

2014年9月10日水曜日

Azt tervezem...

...hogy a hetvegen elmegyunk gesztenyet szedni es ezzel egyutt egy nagyot setalni is. Aztan, hogy vegul mi lesz belole, azt nem tudom, mert Nimonak ugyan mar nem folyik az orra, most pont, hogy be van dugulva, mindegy, ma ugyis megyunk vissza az orvoshoz, majd elsirom neki banatom, hogy hat igy szegeny aludni se tud (es tenyleg nem, tegnap egyutt vergodtunk az agyba, mert ugye, ha O nem tud aludni, en sem tudok...).

Na, de megjott az osz!! Vegre mar! Nincs kanikula, most mar csak 25 fok van, ami nekem kesz fellelegzes, most mar ki tudunk menni delelott is, nem kell este fel hatig varni, hogy ne foljunk el a melegbe... Tegnap mar egy kis szello is volt, csuda jo erzes volt am! Amugy tegnap beszeltuk Apaval, hogy milyen jo, hogy Nimo oszre megtanult jarni, hogy fogja elvezni, hogy szaladgalhat, ugralhat a levelek kozt, osszeszedheti a leesett gesztenyet, makkot stb., tapicskolhat majd eso utan a pocsolyaba, mennyi elmeny lesz neki egyszerre?! Tok jo! En is varom, pedig en mar ezen reges regen tul vagyok, megis olyan jo visszaemlekezni, en is, hogy szerettem ezeket anno, meg a csiga gyujtogetest. Most majd Nimo is elvezheti, raadasul mivel ugye ez mind eloszor tortenik vele, neki nem is lesz olyan apro orom, sot, inkabb mondhatnam hatalmasnak is. : ) Nem mellesleg a gyerek mellett tenyleg gyereknek erzi magat a felnott is. Nincs is jobb erzes ennel!
Tegnap palacsintat sutottunk Nimoval, O keverte ossze a tesztat, sot tegnap O kapcsolta be a kavefozot is, hogy orult neki, latni kellett volna! Majd milyen jo lesz, ha tudunk mar egyutt sutni! Lisztezhet majd, en meg takarithatok azt hiszem egesz nap majd. Nem baj, megeri a faradtsagot! ; )

2014年9月9日火曜日

11 ♡


Tegnap Nimo pont belepett a 11. honapba! Jaj, annyira cuki egy kis srac! Szivet melegento mikor jon oda es megolel a ket kis mancsaval, nincs szebb es jobb dolog ennel! : ))
Mar jar rendesen, cipobe, cipo nelkul, utcan, lakasba, nem akadaly mar neki semmi sem. A jatszoteret imadja, ha csak rajta mulna egesz nap ott lennenk. Eszik, jo sokat! Nagyon mozgekony, allandoan csak megy es ennek ellenere csak ketszer alszik, ketszer fel vagy egy orat, napkozben. Imad jatszani, a legujabb kedvenc a zsepisdoboz es a zokni. : ) Vidam, eleven, mokas es irto aranyos!♡
Pizsamas cukisag! : ))

Az elmult nehany nap...


....total katasztrofalis volt. Mult het elejen Apa megfazott, de bement dolgozni, mondvan majd ugyis elmulik, hat gondoltam magamba, proba szerencse, hatha, vegulis annyira nem volt nagyon veszes. Aztan szerdara mar az lett, olyannyira, hogy csutortokon delbe felhivott, hogy jon haza, mert hazakuldtek... Kertem en parszor, hogy menjen orvoshoz, dehat hiaba.... Aztan penteken mikor mar csak vergodott az agyba nagy nehezen vegul megis elment, azota kicsit javult, de meg kozel se az igazi es hat ugye sejteni lehetett, hogy ezt mar nem ussza meg Nimo se, szoval bar latszolag semmi baja, olyan taknyos, hogy az hihetetlen....
Tegnap elmentem vele az orvoshoz, sajnos en nem az a tipus vagyok, aki megvarja meg majd rosszabb lesz, laza nem volt, a kedve jo volt, evett is rendesen, de az orrfolyas es a szipogas teljesen megoritett.... Az orvosnal kellemes 10 percet vartunk, ami alatt Nimo hatszor korbefutotta a rendelot sikongatva, aztan persze az orvos kerdezte mi baja van, hat mondom szerintem megfazott, erre mi volt a valasz?! "Hat nem ugy nez ki, mint, aki beteg...." Igaza volt, tenyleg nem, de most meddig varjak? Mig lazas lesz es alig kap majd levegot? Aztan persze, jofej volt megnezte, tetotol talpig majd osszesen kapott 2 db gyogyszert egy arra, hogy kitisztitsa a bacikat, egyet meg az orrfolyasra. Az ejszaka gyotrelmes volt, de most kicsit jobb a helyzet. Szerdara visszarendelt, hogy lassa, javult e vagy rosszabbodott vagy meggyogyult (ezt azert szeretem, jo alaposak! : D). A szerencse az, hogy nem kohog, szoval torokfajas nincs, jokedvu, joetvagyu, laza sincs, szoval tenyleg csak az orrfolyas van, de az nagyon... Remelem, hogy holnapra jobban lesz es a hetvegere meggyogyul. Akkor mehet megint majd a jatszoterre, szegenykem, ma is allt az ajtoba... : )
Orulnek, ha mindketten rendbe jonnenek es en sem dolnek ki addigra, baromi jo lenne meguszni!

2014年9月4日木曜日

10. havi statusz vizsgalat


Ami kicsit megkesve ugyan, de hetfon megtortent. Egyedul mentem be Nimoval busszal, nos, szembesulnom kellett azzal a tennyel, hogy egyetlen, edes, cukorborso, kicsi fiam mar nem 3kg es erre meg akkor dobbentem ra, mielott amugy megmericskeltek volna... Ugyanis mire beertem vele a korhazba, a kenguruba, azt hittem leszakad a derekam... Aztan hirtelen, szinte megkonnyebbuleskent suhant vegig az agyamon, hogy mar tud menni es minden hezitalas nelkul kivettem a korhaz elott es szepen kezen fogva vegig setaltunk, kesz fellelegzes volt! Semmi ujat nem mondtak, mint, amit eddig is tudtunk egyebkent, Nimo majd kicsattan az egeszsegtol, semmi baja, egeszseges, vidam. Viszont az orvos megjegyezte, hogy hatalmas, ez persze semmi rosszra nem utal, csak kb. minden 10 honapos japan baba sokkal kisebb, mint Nimo, az orvos azt mondta, Nimrod most akkora, mint egy kb. masfel eves japan gyerek, konkretan kinotte a tablazatot a kis konyvebe.... Azt is elmondta, hogy ezt igazabol ne is vegyuk figyelembe, mert nem az O mereteinek van kitalalva, viszont ugyanugy no, mint, ahogy hizik, szoval semmi gond nincs. Legkozelebb 1 evesen talalkozunk es utana mar csak fel evenkent, ha jol emlekszem. Ja es nem mellesleg Nimo most 11355g es 76.5cm. : )
Amugy Nimonal aktivan beindult a jatszoterezes, mert, hogy nagyobb mozgasteret igenyel, mint amekkora a lakas, ez egyebkent nem annyira meglepo.... Bovult egy programmal a napirendunk, kar, hogy a napok nem hosszabbodnak meg 1-2 oraval... Tudnam ertekelni. : D

2014年9月3日水曜日

( -̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷄◞ω◟-̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷅ )


Hm, hat ezt muszaj vagyok blogba vesni.... Nem tudom esett e rola szo ezidaig, de miota szultem, havonta egyszer kb. 6 napig (na, vajon mi lehet?) csak vergodok... De nagyon durvan... A mostani idaig a legrosszabb, tegnap elkezdett fajni a derekam, jo, hat gondoltam majd alszok, aztan masnapra jobb lesz, ahaaa, nem lett jobb, de raadasul reggel arra keltem fel, hogy forog velem a szoba es hanyingerem van, szinte felallni se tudtam es hat, hogy meg szebb legyen, Nimo raugrott a hasamra....(;¬_¬) A fejem meg mindig faj, tok faradtnak erzem magam, olyan vagyok kb. mint egy zombi vagy sokkal rosszabb....
Ja es ez az, az egy het, amikor tomenytelen mennyisegu cukrot viszek a szervezetembe altalaban csokolade formajaban es a het vegere mindig minusz 1 kg az eredmeny, igaz, mast nem is nagyon birok megenni... Azert szules elott sokkal jobb volt ez az egy het, de komolyan. Akkor csak siman semmihez sem volt kedvem, de most meg minden bajom van, a derekfajas es fejfajas meg kikeszit.(。´✚ฺω✚ฺ`。) Ma meg raadasul le is kene vanszorogjunk a boltba es a jo idore valo tekintettel "megigertem" Nimonak egy jatszoterezest is, hogy en, hogy fogom kibirni meg nem tudom, de azt hiszem a legjobban akkor jarnek, ha kinyulnak a fuvun, vizszintesbe valahogy mindig elviselhetobb... Jaaaaj, legyen mar vege!!!( -̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷄◞ω◟-̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷅ )

Veget ert a nyar...

....elmeletileg, de gyakorlatilag marhara nem... Igazabol tegnap 3 nyitott ablak mellett sem volt szel, de meg csak egy fuggonyt meglibbento fuvallat se, szoval szeptember elejen is elvezhettuk a 32 fokot a szoba es nem, nem fogok legkondit kapcsolni osszel, legyen huvosebb!!ヽ(#`Д´)ノ Inkabb fazok, minthogy melegem legyen. Egyebkent tegnap tudatosult bennem, hogy iden izgalmas es nagyon hiper-super lesz az oszi es teli szezon!˚₊*(ˊॢo̶̶̷̤◡ुo̴̶̷̤ˋॢ)*₊˚⁎ Ugyanis lesz egy Nimo szulinapunk jovo honapba (te jo eg, kozhely, de mikor nott meg ekkorara az en icipici kisbabam?( -̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷄◞ω◟-̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷅ )) es hat utana ugye szinte sorra kovetkezik egy csomo jo dolog, jon a telapo, lesz advent, karacsony, uj ev es biztos vagyok benne, hogy nagyon fogja levezni oket! En meg persze hazudnek, ha azt mondanam, hogy mar keszulodok ra, de van par klassz otletem a teli idoszakra, remelem Apa is vevo lesz ra, bar mostanaban meglepoen kozremukodo, lehet rajott, hogy edes kisfia, mar nem abba korba van, hogy lerakom es el van, hanem igenyel mast is, leginkabb nagyobb mozgasteret. 
Ugyhogy jo lesz nagyon az ev ezen fele vagyis remelem, hogy jo lesz (az idei ev esemenyei utan mar orulnek, ha nem tortenne semmi rossz...)!(︶ω︶)
Csak legyen huvosebb..... Megorulok ebbe a melegbe most mar....